Suzuki Swift - Suv Suzuki Swift

Suzuki Swift, İskoçya’da düzenlenen Yılın Otomobili Ödülleri’nde çifte ödül aldı.

Kıvrak, teknolojik ve renkli tasarımıyla dikkat çekiyor. Ülkemizde de çok seviliyor. Sahip olduğu özelliklerle beğeni topluyor. Swift kazandığı ödüllere yenilerini eklemeye devam ediyor. İskoç Otomobil Yazarları Derneği tarafından düzenlenen Yılın Otomobili Ödülleri’nde çifte ödül aldı. Suzuki Swfit En İyi Eko Performans Otomobili ödülünü aldı. Ayrıca Yılın En İyi Küçük Sınıf Otomobili de oldu. Böylece iki kategoride ödül aldı.

YENİLİKÇİ TASARIM VE TEKNOLOJİ

Swift, Suzuki’nin Akıllı Hibrit Teknolojisi ile yollara çıkıyor. Böylece Suzuki Swift segmentinin en rekabetçi tüketim değerlerine ulaşıyor.

1.2 litrelik benzinli motor performans ile düşük tüketimi mükemmel birleştiriyor. Örneğin 100 km’de sadece 4,8 litre karma yakıt tüketim değeriyle öne çıkıyor. Bu, Suzuki Swift’i segmentinin en verimli  araçlarından biri yapıyor.

Suzuki Swift yakıt ekonomisi uğruna sürüş keyfinden de ödün vermiyor. Her sürüşü hem keyifli hem de ekonomik hale getiriyor.

Suzuki SwiftÖNCEKİ NESİLLERİN RUHUNU KROYOR

Swift yeni nesilde de önceki nesillerin karakteristik tasarım hatlarını koruyor. Daha güçlü, dinamik ve renkli bir görünümle dikkat çekiyor. Ön cephede parlak siyah renkteki yeni tasarımlı geniş ön ızgara dikkat çekiyor. Ön cepheyi L tasarımlı LED ön farlar tamamlıyor. Çift renk seçenekleri modeli çok daha enerjik ve farklı kılıyor. Ön cephe gibi arka cephe de sportif. Genel görünümü 16 inç alüminyum alaşım jantlar tamamlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You May Also Like

Efsane Geri Dönüyor: Defender Trophy 2026 İçin Başvuru Heyecanı Başladı!

Afrika’nın vahşi doğasında sınırları zorlamaya hazır mısınız? Defender ve TUSK iş birliğiyle düzenlenen Defender Trophy, katılımcılarını İspanya elemelerinden Güney Afrika finaline uzanan unutulmaz bir maceraya davet ediyor. Son başvuru tarihi: 10 Mart 2026.

400 cc pazarına yeni oyuncu Aprilia RS 457

Aprilia, Motobike İstanbul’da, tüm model ailesiyle fuarın yıldızlarından oldu. Aprilia, fuarda spor motosikletler dünyasının yeni yıldızı RS 457 modelini ilk kez motosiklet tutkunlarıyla buluşturdu.

Petlas MultiAction her mevsimde iddialı!

PETLAS, yeni geliştirdiği dört mevsim lastiği MultiAction PT565 sürücülerin beğenisine sundu. Türkiye’de PETLAS bünyesinde geliştirilen ve Finlandiya’da başarılı kış test sonuçları alan bu yeni ürün, yeni nesil kauçuk teknolojilerini ve özel tasarımlı V şekilli sırt desenini bir araya getiriyor.

Yeni Jeep Compass Sahneye Çıktı: 650 km Menzil ve 375 Beygir Güç!

Arazi araçlarının ikonik ismi Jeep, popüler modeli Compass’ın 3. nesli için start düğmesine bastı. İtalya’daki Melfi fabrikasında üretime giren yeni Compass; hibrit seçenekleri, tamamen elektrikli versiyonu ve sınıf lideri performansıyla SUV dünyasında kartları yeniden dağıtıyor.