Honda üretime ara

Honda, bugün yapmış olduğu açıklamayla Coronavirus (COVID-19) salgınının etkisiyle Kocaeli Şekerpınar’da bulunan üretim tesisindeki faaliyetlerine vermiş olduğu arayı 1 hafta daha uzattı. Bu adım, tedarik zincirlerinde artan zorlukların ışığında atıldı.

Honda Türkiye 19 Mart 2020 tarihinde yapmış olduğu duyuruyla üretim faaliyetlerine 23 Mart 2020 tarihinden; 6 Nisan 2020 tarihine kadar ara vermişti. Yeni plan kapsamında 13 Nisan 2020 tarihinde üretime yeniden başlanması hedefleniyor.

::  Arazilerin yeni kralı: Honda Roav Konsept

Ancak bu durum hükümet kararları; sağlık otoritelerinin tavsiyeleri ile piyasa ve tedarik koşullarına bağlı yeniden gözden geçirilecek ve duruma göre değerlendirilecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You May Also Like

400 cc pazarına yeni oyuncu Aprilia RS 457

Aprilia, Motobike İstanbul’da, tüm model ailesiyle fuarın yıldızlarından oldu. Aprilia, fuarda spor motosikletler dünyasının yeni yıldızı RS 457 modelini ilk kez motosiklet tutkunlarıyla buluşturdu.

Petlas MultiAction her mevsimde iddialı!

PETLAS, yeni geliştirdiği dört mevsim lastiği MultiAction PT565 sürücülerin beğenisine sundu. Türkiye’de PETLAS bünyesinde geliştirilen ve Finlandiya’da başarılı kış test sonuçları alan bu yeni ürün, yeni nesil kauçuk teknolojilerini ve özel tasarımlı V şekilli sırt desenini bir araya getiriyor.

Microlino – Suv Microlino

Microlino, sadece 2,5 metre boyu ile bir mikro mobilite çözümü. Microlino Lite…

Hyundai Inster – Suv Hyundai Inster

Hyundai Inster, A-SUV segmentinde yer alıyor. Tamamen elektrikli olmasıyla öne çıkıyor. 115…