Toyota Türkiye evdekal

Toyota, bir yandan hızlı bir şekilde evden çalışma, bayi ve servislerde randevulu çalışma sistemi gibi uygulamaları devreye sokarak çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığını en üst düzeyde korumaya devam ederken bir yandan da koronavirüs salgını sürecine sosyal kampanya ile destek veriyor.

Tüm devlet birimlerinin yanı sıra sanatçılardan sporculara kadar dört bir yandan evde kal çağrıları yapılırken, Toyota Türkiye de hazırladığı reklam filmi ile sürece destek oluyor. “Şimdi ayrılalım ki, güçlenerek bir araya gelelim” sloganıyla yayınlanan reklam filminde Toyota herkesin üzerine düşeni yapması için çağrıda bulunuyor. Reklam filmi Toyota Türkiye’nin sosyal medya adreslerinden ve ulusal kanallardan izlenebilecek.

Proje Özeti:

Proje Adı: Toyota #evdekal Reklam Filmi
Reklamveren: Toyota Türkiye
Kreatif Direktör: Andre Moreira / Jim Stump
Müşteri İlişkileri Direktörü: Katie Gould
Müşteri İlişkileri Müdürü: Phil Hourdakis
Yapımcı: Daniel Healy

Prodüksiyon Detayları:

Prodüksiyon Şirketi: Friend London
Direktör: Daniel de Viciola
Post Prodüksiyon Şirketi: Trim – Offline / Swiss – Online
Stüdyo: Grand Central Recording Studio
Prodüktör: Nicole Powell
Fotoğraf Direktörü: Erik Henriksson
Editör: Ross Hallard @Trim
Çekim Yeri: Varşova, Polonya
Çekim Tarihi: 23 Ocak 2020 – 27 Ocak 2020

::  Bu Toyota Supra'yı 2000 kişi dört gözle bekliyor

Toyota Türkiye evdekal reklam filmi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You May Also Like

400 cc pazarına yeni oyuncu Aprilia RS 457

Aprilia, Motobike İstanbul’da, tüm model ailesiyle fuarın yıldızlarından oldu. Aprilia, fuarda spor motosikletler dünyasının yeni yıldızı RS 457 modelini ilk kez motosiklet tutkunlarıyla buluşturdu.

Petlas MultiAction her mevsimde iddialı!

PETLAS, yeni geliştirdiği dört mevsim lastiği MultiAction PT565 sürücülerin beğenisine sundu. Türkiye’de PETLAS bünyesinde geliştirilen ve Finlandiya’da başarılı kış test sonuçları alan bu yeni ürün, yeni nesil kauçuk teknolojilerini ve özel tasarımlı V şekilli sırt desenini bir araya getiriyor.

Hyundai’nin sedan modeli Elantra yenilendi

Hyundai, şimdi de sedan otomobil tutkunları ve aileler için makyajlı ELANTRA modelini Türkiye’de satışa sundu.

Hyundai’nin yeni yerli modelin adı belli oldu: Bayon

Hyundai, crossover sınıfındaki yeni SUV modelinin adını Bayon olarak paylaştı. B segmentinde konumlanan Bayon, Hyundai’nin Avrupa’daki SUV serisine giriş modeli olacak. Hyundai Bayon, 2021’nin ilk yarısında üretilmeye başlanacak.