Intercity araç yardımı

Intercity, tüm dünyada ve Türkiye’de etkisi gösteren Covid-19 (Koronavirüs) salgınına karşın Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine yardım götürme hedefiyle oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu’na 150 araçlık tahsis gerçekleştirdi.

Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak;

Tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi alan Covid-19 (Koronavirüs) salgınına karşı ülke olarak hep beraber mücadele etmenin çok önemli olduğunu belirterek,

“Intercity olarak sürecin en başından bu yana elimizden geldiğince katkı sunmaya çalışıyoruz. Şimdi de Vefa Destek Grubu gibi ülke genelinde koronavirüsten etkilenen vatandaşlarımıza hizmet götüren bir oluşuma 150 araçlık destek verdiğimiz için çok mutluyuz. Ülkemizin bu zorlu süreci en kısa zamanda atlatacağına inancımız tam. Bu vesileyle salgın nedeniyle hayatını kaybeden insanlarımıza rahmet, tedavi sürecindekilerin ise en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You May Also Like

Efsane Geri Dönüyor: Defender Trophy 2026 İçin Başvuru Heyecanı Başladı!

Afrika’nın vahşi doğasında sınırları zorlamaya hazır mısınız? Defender ve TUSK iş birliğiyle düzenlenen Defender Trophy, katılımcılarını İspanya elemelerinden Güney Afrika finaline uzanan unutulmaz bir maceraya davet ediyor. Son başvuru tarihi: 10 Mart 2026.

400 cc pazarına yeni oyuncu Aprilia RS 457

Aprilia, Motobike İstanbul’da, tüm model ailesiyle fuarın yıldızlarından oldu. Aprilia, fuarda spor motosikletler dünyasının yeni yıldızı RS 457 modelini ilk kez motosiklet tutkunlarıyla buluşturdu.

Petlas MultiAction her mevsimde iddialı!

PETLAS, yeni geliştirdiği dört mevsim lastiği MultiAction PT565 sürücülerin beğenisine sundu. Türkiye’de PETLAS bünyesinde geliştirilen ve Finlandiya’da başarılı kış test sonuçları alan bu yeni ürün, yeni nesil kauçuk teknolojilerini ve özel tasarımlı V şekilli sırt desenini bir araya getiriyor.

Motul ve MotoGP İmzaları Tazeledi: Dev Ortaklık 2030’a Kadar Uzatıldı

Motosiklet dünyasının iki devi arasındaki bağ güçleniyor. Motul, MotoGP ile olan köklü iş birliğini 5 yıl daha uzattığını resmen duyurdu.